Fenalaşarak hayatını kaybeden öğretmenin okulunda yas

Bursa’nın İnegöl ilçesinde oturduğu dairenin bulunduğu apartmanın merdivenlerinde fenalaşan ve kaldırılığı hastanede hayatını kaybeden sınıf öğretmeni İsmet Ulaş’ın öğretmenlik İnegöl Hacer Salih İlkokulu’nda yas hakim.

Fenalaşarak hayatını kaybeden öğretmenin okulunda yas

İnegöl’de evinin bulunduğu apartmanın merdivenlerinde fenalaşan ve kaldırılığı hastanede hayatını kaybeden İnegöl Hacer Salih İlkokulu 4’üncü sınıf öğretmeni İsmet Ulaş’ın cenazesi, memleketi Malatya’ya gönderildi.

Ulaş’ın öğretmenlik yaptığı okulda ise yas hakimdi. Sabah saatlerinde okula gelen öğrenciler, öğretmenler ve veliler, İsmet Ulaş’ın ölüm haberiyle büyük üzüntü yaşadı. Ulaş için, öğretmeni olduğu 4-C sınıfında tören düzenlendi. Öğretmen masasına Ulaş’ın fotoğrafı konulurken, öğrenciler gözyaşlarına boğuldu. 

ea8c6e4e806f88b39d790bbdb0020cd3.jpg

İsmet Ulaş’ın ölüm haberiyle büyük şok yaşadıklarını söyleyen İnegöl Hacer Salih İlkokulu Müdürü Mustafa Zengin, “Okulumuzda sevilen öğretmenlerimizden olan İsmet öğretmenimizi kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Çok iyi biriydi. Ailesine başsağlığı diliyorum” dedi.

9f9eb37f2bca1fdff38fb43ddba610af.jpg

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X