Fenerbahçe, genç yıldız için kesenin ağzını açtı!

Fenerbahçe’nin, Bursasporlu milli yıldız Ozan Tufan’a 6 milyon Euro’luk teklifte bulunduğu öğrenildi.

Fenerbahçe, genç yıldız için kesenin ağzını açtı!

Ocak ayı ara transfer döneminde kadrosunu hem yerli hemde genç bir isimle güçlendirmek isteyen sarı-lacivertli ekip, Bursaspor’un genç yıldızı Ozan Tufan için harekete geçti.



Teknik direktör İsmail Kartal’ın ısrarla kadrosunda görmek istediğini belirttiği milli oyuncu Ozan Tufan için yeşil-beyazlı kulübün kapısını çalan Fenerbahçeli yöneticilerin, ilk olarak 4 milyon Euro’luk teklif sunduğu öğrenildi.

SON TEKLİF 6 MİLYON EURO

Bursaspor yönetiminin bu teklifi düşük görmesi sebebiyle sarı-lacivertli yöneticilerin fiyat artırımına gittiği ve son olarak 6 milyon Euro’luk teklifte bulunduğu öğrenildi. Bursaspor Kulübü Başkanı Recep Bölükbaşı, Ozan Tufan ve Serdar Aziz ile ilgili olarak, “Ocak ayında kabul edebileceğimiz bir teklif gelirse değerlendiririz” açıklamasında bulunmuştu.

FATİH TERİM’İN GÖZDESİ

Bu sezon 13. haftadaki cezalı olduğu Kardemir Karabükspor maçı dışında tüm karşılaşmalarda forma giyen Tufan, 10 karşılaşmada 90 dakika sahada kaldı. 12. haftada Kasımpaşa ile oynanan mücadelede attığı golle Spor Toto Süper Lig’deki ilk golünü de kaydeden genç yıldız ayrıca, ‘Avrupa kupalarında gol atan en genç oyuncu’ ünvanını elinde bulunduruyor. Yeşil-beyazlı takımda gösterdiği performansla A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim’in de gözdesi haline gelen Ozan, Danimarka’ya attığı golle uzun süre gündemde kalmıştı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X