Fenerbahçe yeni başkanı belli oldu

Fenerbahçe Klübünün seçimli olağan genel kurulunda oy verme işlemi sona erdi.

Fenerbahçe yeni başkanı belli oldu

21 bin 350 oyun kullanıldığı Fenerbahçe kongresinde sayım sonlandı. Sayım devam ederken Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Ülker Stadı’ndan ayrıldı. Fenerbahçe’nin 33. başkanı Ali Koç oldu. Divan Kurulu Başkanı Vefa Küçük de Ali Koç’u tebrik etti.

Fenerbahçe, seçimli kongre ile yeni başkanını belirliyor. Mevcut başkan Aziz Yıldırım ile başkan adayı Ali Koç arasında geçecek olan başkanlık seçimi, 20 binden fazla üyenin katılımıyla gerçekleşti.

Televizyondan naklen yayınlanan Fenerbahçe başkanlık seçiminde 17.00’da stat kapıları kapanırken oy verme işlemi bir süre devam etti. Ardından oy verme işlemi tamamlandı ve Fenerbahçe’nin 37. başkanını belirlemek üzere sayıma geçildi.

‘İLK SANDIKTA ALİ KOÇ’UN ALDIĞI OY YILDIRIM’IN 3 KATI’

TRT Spor’un haberin aktardığı bilgiye göre; Fenerbahçe seçiminde ilk sandıkta Ali Koç’un aldığı oy, Aziz Yıldırım’ın aldığı oyun neredeyse 3 katı.

‘YILDIRIM STADI TERK ETTİ’

Fenerbahçe seçiminden gelen ilk sonuçlara göre tüm sandıklara Ali Koç açık farkla önde olduğu gözüktü. Kadıköy’den gelen ilk bilgilere göre Aziz Yıldırım, ilk sandık sonuçlarının ardından stadı terk etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X