Fenerbahçe’nin hocası kim olacak?

Adaylar arasında Tayfun Korkut, Arthur Zico, Leonard Jardim, Laurent Blanc ve Zeljko Buvac buluyor.

Fenerbahçe’nin hocası kim olacak?

Ankaragücü mağlubiyeti sonrasında Phillip Cocu’nun görevine son veren Fernerbahçe yönetimi, yeni hoca arayışlarına başladı. Başkan Ali Koç ve Comolli’nin görüşmesi sonrası adaylar belirlendi.

Sarı lacivertli kulübün gündeminde Tayfun Korkut, Arthur Zico,  Leonard Jardim, Laurent Blanc ve Zeljko Buvac’ın bulunduğu öğrenildi. Cocu’nun kötü performansı sonrası Ersun Yanal’ın isminin geçtiği dönemde tecrübeli teknik adama kapıyı kapatan Koç’un birkaç gün içersinde yeni hocayı resmen açıklaması bekleniyor.  

ŞUAN BOŞTALAR

2 hafta önce Monaco’dan gönderilen Leonard Jardim, şu anda bir takım çalıştırmıyor. Fransız ekibine şampiyonluk yaşatan Jardim bu sezon alınan kötü sonuçların ardından yerini Henry’ye bırakmak zorunda kaldı. Fenerbahçe’nin bir diğer teknik adam adayı ise Fransız Laurent Blanc. 2016 yılında PSG’den ayrıldıktan sonra takım çalıştırmayan deneyimli hocanın ismi ciddi ciddi dillendiriliyor. 1995-2000 yılları arasında Fenerbahçe forması giyen Tayfun Korkut’da düşünülen isimler arasında. Arthur Zico ve Zeljko Buvac’ta Comolli’nin listesinde yer alıyor. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X