Fener’den TFF’ye ziyaret

Sarı lacivertli yönetim Futbol Federasyonu Başkan Nihat Özdemir ve yönetimine başarı diledi. 

Fener’den TFF’ye ziyaret

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç ve Yönetim Kurulu üyeleri, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir’e nezaket ziyaretinde bulundu. TFF’nin Riva’daki idari merkezinde gerçekleşen ziyarette, TFF 1. Başkan Vekili Servet Yardımcı, Başkan Vekilleri Mehmet Baykan, Erhan Kamışlı, Erdal Bahçıvan, Yönetim ve İcra Kurulu üyeleri Ali Düşmez, Hamit Altıntop, Yönetim Kurulu üyeleri Mustafa Çağlar, İsmail Erdem, Selim Soydan, Genel Sekreter Kadir Kardaş ile Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu Üyeleri Erol Bilecik, Şaban Erdikler, Tankut Turnaoğlu, Fethi Pekin, Sertaç Komsuoğlu, Simla Türker Beyazıt, Ömer Okan, Alper Pirşen ve Metin Sipahioğlu da yer aldı.

Başkan Nihat Özdemir, ziyarette ‘Hayırlı olsun’ dileklerini ileten Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve Yönetim Kurulu üyelerine A Milli Takım forması hediye etti ve Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’ni gezdirdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X