Fenomen diziye izleyiciden tepki yağıyor! ‘3 hafta bunun için mi bekledik’

Show TV’nin Çukur dizisi, 3 haftalık aranın ardından ekrana döndü ama izleyiciyi hiç memnun etmediği gibi, tepkilerinde adresi oldu!

Fenomen diziye izleyiciden tepki yağıyor! ‘3 hafta bunun için mi bekledik’

Selim tarafından vurulduğu yerde bulunan Yamaç, yoğun bakımda can çekişirken, tüm aile perişan oldu.

Çeto ve Mahsun’a rağmen Çukur’u almayı başaran Koçovalılar, Yamaç’ın yokluğunda başsız kaldı.

Hastanede oğlunun başında nöbet tutan İdris ve Sultan’ın yanı sıra Sena da kahrolmuş vaziyetteydi.

Dizinin sezon arası vermeden önceki son bölümünde Yamaç’ın vurulma sahnesi çok konuşulmuştu. Yeni bölümde herkes bu sorunun yanıtını bulmayı bekliyordu ama fantastik sahnelerle Yamaç’ın Araf’ta kaldığı anlar, dizide büyük tepki çekti.

Ölüm kalım savaşı veren Yamaç’ın komadayken gördüğü kabuslarda Aliço’nun kılıktan kılığa girdiği sahneler büyük tepki topladı!

Çukur dizisinde alışıldık olmayan bu sahnelere sosyal medyadan eleştiri okları yükselmeye başladı.

Aliço’nun Çukur’u Yamaç’a anlattığı o sahneleri izleyenler “3 hafta boyunca bunun için mi bekledik, Yamaç’ı kimin vurduğunun önemi bile kalmadı, bu nasıl saçmalıktır” şeklinde pek çok mesaj yağdırdılar.

Dizinin tek eleştiri alan sahnesi bu değildi. Çeto ve Mahsun’un Rus mafyasının evini bastığı sahnede bir anda 3 dansözün sokak ortasında raksetmesi de şaşkınlık yarattı.

Aliço’nun Yamaç’ın başındaki son sözleri ise “Çukur’un yaşaması için evlatlarını yemesi gerek” oldu. Bu sözlerden sonra Yamaç’ın komadan çıkıp çıkmayacağı ise merak konusu!

İşte dizideki ilginç sahnelerden birisi ve gelen yorumlardan bir kısmı:

 

 

 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X