Fenomen Merve Sanay, koltuk altı fotoğrafıyla isyan ettirdi

Sosyal medya fenomeni ve DJ Merve Sanay, Instagram hesabından yayınladığı koltuk altı fotoğrafıyla takipçilerini ikiye böldü.

Fenomen Merve Sanay, koltuk altı fotoğrafıyla isyan ettirdi

Sosyal medya fenomeni Merve Sanay, Instagram hesabımdan koltuk altı fotoğrafını yayımladı. Sanay’ın koltuk altının traşsız olması bazı takipçilerinin midesini bulandırdı.

“YENİ BİR AKIM BAŞLATIYORUM”

Merve Sanay 1,3 Milyon kişi tarafından takip edilen sosyal medya hesabından yayınladığı koltuk altı fotoğrafına, “Eveeet Türkiye’de yeni bir akım başlatıyorum… Sadece erkeklerin mi koltuk altı kılı olabilir? Kimse bizi kalıba sokamaz. Farkındalık yaratıyoruz! Hadi bakalım feministleri görelim.” notunu ekledi.

“TEPKİNİ ABSÜRT ŞEKİLDE BELLİ ETMEYE GEREK YOKTU”

Sanay takipçileri de fotoğrafa sessiz kalmadı. Sanay bir takipçisi fotoğrafa, “Tepkini böyle absürt bir şekilde belli etmeye gerek yoktu midem bulandı.” ifadelerini kullandı. Başka bir takipçisi ise, “Her halince çok güzelsin. Desteğe devam.” ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X