Ferhat Göçer’den Burcu’yu kaçıran gaf

Önceki akşam ünlülerin akın ettiği Can Tanrıyar’ın oğlunun düğününde sahneye çıkan Ferhat Göçer, Sinan Akçıl ve eski sevgilisi Hadise’yle ilgili bir anısını anlatınca ünlü popçunun eşi Burcu Kıratlı mekanı terk etti. 

Ferhat Göçer’den Burcu’yu kaçıran gaf

ESKİ AŞK DEFTERLERİNİ AÇTI

Duayen magazin gazetecisi Can Tanrıyar’ın oğlu Anılcan Tanrıyar’ı Revna Alp’le evlendirdiği düğün; ünlü sanatçılardan büyük ilgi gördü. Düğünde sahneye çıkan Ferhat Göçer’in, eşi Burcu Kıratlı’yla konukların arasında yer alan Sinan Akçıl’la ilgili gafları geceye damga vurdu. Akçıl’la ilgili anılarını anlatan Göçer, ‘Bir gün Sinan’a gittim. İçeride Hadise vardı ve ağlıyordu. Meğer Sinan Hadise’ye öyle duygusal bir şarkı yazmış ki onu ağlatmış’ dedi. Ardından, Akçıl’ın ‘Biri Bana Gelsin’ şarkısını da o zamanlar aşk yaşadığı İzel’e yazdığını söyleyince Burcu Kıratlı oturduğu masayı terk edip oradan ayrıldı. 

BU DENSİZLİĞE GÜLÜP GEÇTİK

Ferhat Göçer’in anlattıkları üzerine eşi Burcu Kıratlı’nın yanında zor duruma düşen Sinan Akçıl, meslektaşına sert tepki gösterdi. Akçıl, ‘Şarkılarımla kariyerine çok büyük katkı sağladığım bir adamın üstelik eşimin olduğu yerde yaptığı densiz konuşma sağlam bir ilişkiye bir şey yapmaz. Konuşmayı yapan kendi büyük ayıbını düşünsün. Düğünün en güzeli kadınımla bu tür olaylara her defasında beraber güldük geçtik’ dedi. Ferhat Göçer ise konuyla ilgili sessizliğini koruyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X