FETÖ firarisi Korkmaz: FBI bana 50 bin dolar verdi

ABD’de görülen Mehmet Hakan Atilla davası devam ediyor. Duruşmada ifade veren FETÖ soruşturması firarisi eski komiser yardımcısı Hüseyin Korkmaz, FBI’ın kendisine 50 bin dolar verdiğini sölyedi.

FETÖ firarisi Korkmaz: FBI bana 50 bin dolar verdi

New York’ta tutuklu bulunan Halk Bankası eski Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Hakan Atilla’nın yargılandığı davada tanıklık yapan FETÖ soruşturması firarisi eski komiser yardımcısı Hüseyin Korkmaz, davanın 11’inci gününde ifade vermeye devam etti.

ABD’de yaşadığını ve çalışmadığını söyleyen Korkmaz, ABD hükümetinden yardım alıp almadığı sorusunu “Savcılık toplam 900 dolar verdi, FBI 50 bin dolar verdi” şeklinde yanıtladı.

Kaldığı evin savcılık tarafından tuttuğunu ve kirasını savcılığın ödediğini de açıklayan Korkmaz, yapılan yardımların hiçbirini kendisinin talep etmediğini belirtti.

Öte yandan, davanın yavaş ilerlediğini belirten yargıç Richard Berman, sürecin hızlandırılması için savcılık ve Atilla’nın avukatlarıyla görüştü.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X