FETÖ’nün sözde ‘Marmara bölge muhasebe imamı’ yakalandı

FETÖ’nün sözde “Marmara bölge muhasebe imamı” olduğu belirtilen Orhan S. ve eşi Fatma S. gözaltına alındı.

FETÖ’nün sözde ‘Marmara bölge muhasebe imamı’ yakalandı

Alınan bilgiye göre, İstanbul Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nca yürütülen soruşturma kapsamında hakkında “FETÖ üyesi olmak” suçundan yakalama kararı bulunan “Sami” kod adlı Orhan S’nin Güngören’de saklandığını belirledi.

Soruşturma kapsamında bölgede çalışmalarını sürdüren Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Güngören’deki bir AVM’nin önündeki tramvay durağında Orhan S. ve eşi Fatma S’yi gözaltına aldı.

Aramada, şüpheli çiftin üzerinden sahte kimlik çıktı. 

Şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

Orhan S’nin, örgütün sözde Başakşehir, Küçükçekmece, Avcılar, Bakırköy, Zeytinburnu ve Güngören’den sorumlu muhasebe imamı olduğu, sonra Anadolu büyükşehir muhasebeciliği yaptığı, daha sonra tüm Anadolu Yakası ile Düzce, Sakarya, Yalova, Zonguldak, Karabük ve Kocaeli muhasebeciliği görevini üstlendiği, bu yıl da Marmara bölgesinden sorumlu muhasebe imamlığına getirildiği öğrenildi.

Şüpheli Fatma S’nin de örgütün kadın yapılanmasında yönetici olarak arandığı belirtildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X