Fikret Orman doğruladı! “Burak Yılmaz için teklif geldi…”

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, yayıncı kuruluşa transfer hakkında önemli açıklamalar yaptı.

Fikret Orman doğruladı! “Burak Yılmaz için teklif geldi…”

Başakşehir’den oyuncu almayacaklarını belirten Orman, “Abdullah Avcı ile sözleşme işleri 10 dakikada bitti. Abdullah Hoca bizden bir şey talep etmedi. Biz bütçemizi söyledik. Bizim önümüze bir menajer de koymadı. Bildiğim kadarıyla sözleşmede tazminat maddesi yok. Sezonluk 12 milyon TL’ye anlaştık.  Abdullah Avcı’nın Başakşehir’den futbolcu alma talebi yok, bizim de niyetimiz yok. Bu sezon hem Avrupa Ligi’nde, hem de ligde mücadele edecek bir takım kuracağız. Birazcık daha bütçeye uygun olan oyuncular alacağız. Herkes maliyeti bonservis olarak görür. Futbolcuların maaşları seviyesinde daha makul seviyeye ineceğiz.” dedi.

Orman, Portekizli oyuncu hakkında, “Quaresma konusunda benim bildiğim, bilmediğim bir gerçek yok. Gazeteciler bizden daha hızlı öğreniyor bazı şeyleri. Quaresma, 6.5 yıldır bizimle. Bu duygusal bir iş değil ama Ricardo duygusal bir arkadaşımız. Gazetelerdeki haberlere duygusal tepki veriyor.” diye konuştu.

Orman, Yılmaz’ın takımdan ayrılabileceğine yönelik çıkan haberlere yönelik olarak, “Burak Yılmaz buraya kariyerini bitirmek üzerine geldi. Burak için teklif geldi ama tatmin edici değil. Bizim için görüşülebilir bir konu değil. Dorukhan için gelen bir teklif ise yok.” açıklamasını yaptı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X