File dağıtımına devam

Gemlik Belediyesi’nin doğada 1000 yıla kadar kalabilen poşetler yerine file kullanımının teşvik amacıyla başlattığı ücretsiz ‘pazar filesi’ dağıtımı devam ediyor.

File dağıtımına devam

Doğayı kirleten naylon poşet yerine çevreci bir alternatif olan file kullanımını yaygınlaştırmak için Gemlik Belediyesi’nin başlattığı “Filemizi alalım, çevremizi koruyalım” kampanyası kapsamında etkinlik son olarak, Belediye Başkanı Refik Yılmaz’ın da katılımıyla perşembe pazarı ve Kapalı Pazar Yeri’nde yapıldı.

Vatandaşların da yoğun ilgi gösterdiği programda konuşan Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, projenin, insan ve doğa sağlığını tehdit eden plastik poşet kullanımını azaltmak amacıyla hayata geçirildiğini bir kez daha hatırlatarak, Sıfır Atık Projesi’ne katkı sağlamak ve geri dönüşümün önemini vurgulamak için Pazar filesi dağıtımına devam ettiklerini söyledi. Önümüzdeki günlerde de pazar yerlerinde file dağıtımı yapılarak “Filemizi alalım, çevremizi koruyalım” kampanyasının sürdürüleceği bildirildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X