Filede Timsah zamanı: 3-1

Yeşil beyazlılar, ligdeki dördüncü maçında da galibiyete ulaşmayı bildi… Bursaspor Yüksekoba, deplasmanda Bartın Polisgücü engelini de kayıpsız geçti namağlup yürüyüşünü sürdürdü.

Filede Timsah zamanı: 3-1

Kadınlar Voleybol 1. Ligi B Grubu’nda oynadığı 3 maçı da kazanan Bursaspor Yüksekoba, deplasmanda Bartın Polisgücü’nü 3-1 mağlup ederek 4’te 4 yaptı. Bartın Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmanın ilk setinde file önünde etkisiz kalan yeşil beyazlılar, rakibinin 25-17’lik üstünlüğünü önleyemedi. Ancak ikinci sette toparlanan ve file önündeki etkinliğini artıran Filenin Timsahları, bu seti 25-19 alarak durumu 1-1’e getirdi.

ETKİLİ OYUN

Üçüncü sette de istekli bir görüntü sergileyen Bursaspor, rakibine 25-21 üstünlük sağladı: 2-1. Dördüncü sette de file önünde etktili olan yeşil beyazlılar, rakibine kolay hücum şansı tanımadı. Müsabakanın bu setini de 25-21 alan Filenin Timsahları, karşılaşmadan 3-1 galip ayrıldı. Bursaspor, böylece ligdeki 4. maçından da galibiyetle ayrılmayı bildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X