Filistinli işadamından Maden OSB’ye yatırım talebi

Orhaneli’de kurulacak olan Maden İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nde yatırım yapma kararı alan Filistinli işadamı Muhammed Ayyaş, Maden OSB ile ilgili görüş alışverişinde bulunmak için Orhaneli Belediye Başkanı İrfan Tatlıoğlu’nu ziyaret etti.

Filistinli işadamından Maden OSB’ye yatırım talebi

OSMAN SAK

Çin ve Ürdün’de madencilik sektöründe yatırımları bulunan Filistinli işadamı Muhammed Ayyaş, Orhaneli’nde kurulacak olan Maden İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nde yatırım yapmak istediğini belirterek, Orhaneli Belediye Başkanı İrfan Tatlıoğlu ile görüştü. Tatlıoğlu’nun Filistin basınında da yer alan açıklamalarının ardından Orhaneli’nde yatırım yapma kararı aldığını söyleyen Ayyaş, “Bölge, madencilik sektörü açısından çok değerli. Umarım Orhaneli’nde yatırım yapma şansımız olur” dedi.

Görüşme ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Orhaneli Belediye Başkanı İrfan Tatlıoğlu ise,  “Maden OSB’nin Türkiye ve dünyada duyurulmasının bir örneğini yaşıyoruz. Filistinli işadamı, hem Orhaneli’ne hem de Türkiye’ye katkı sağlayacak olan projemiz ile ilgili bilgi almak için ziyarette bulundu. Kendisine Maden OSB ile ilgili bilgiler verdik. Yatırımlarında yardımcı olmaya çalışacağız” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X