Film gibi soygunun failleri adliyede

Bursa’da akaryakıt istasyonunu soyan 2 şüpheli, polis ekiplerince tarafından yakalandı. Şüpheliler adliyeye sevk edildi.

Film gibi soygunun failleri adliyede

BÜLENT CİVANOĞLU / OLAY

Alınan bilgiye göre, 13 Ocak’ta saat 02:15 sıralarında Küçükbalıklı Mahallesi 11 Eylül Bulvarında bulunan akaryakıt istasyonunda gerçekleşen silahlı gasp olayının şüphelileri, bulundukları araç ile Asayiş Şube Müdürlüğü Asayiş Ekipleri tarafından Hal Kavşağı’nda fark edildi. Yaşanan kovalamacada araç Kayapa’da kaza yaparak toprağa saplandı ve şahıslar iki adet tüfeği de araçta bırakıp yaya olarak kaçtı.

Polisin yaptığı çalışmada araca çalıntı plaka takıldığı ve şüphelilerin M.Ç.(19) ile F.K.(20) oldukları belirlendi.

Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri tarafından şüphelilerin yakalanmasına yönelik yürütülen çalışmalarda şahısların yurtdışına çıkabilecekleri bilgisi alındı.

Şüpheli şahıslardan M.Ç.(19)’nin yurtdışına çıkmadan önce ailesi ile son kez görüşmek için Kent Meydanı civarına geleceğini öğrenildi, Şüpheli şahıs, polis ekiplerince buluşma esnasında gözaltına alındı.

Diğer şüpheli F.K.’nin (20) ise Çarşamba Bölgesi’nde olduğunun tespit edilmesi üzerine, polis ekiplerince  bölgede giriş çıkışlar kontrol altına alındı. Şüpheli şahıspolis ekiplerince gözaltına alınarak emniyete götürüldü.

Şüpheliler emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X