FİNAL fark yaratacak

Karabükspor’u deplasmanda 4-1 yenerek üç haftalık galibiyet hasretine son veren ve 36 puana ulaşıp soluklanan Bursaspor’daki tüm gelişmeler bu akşamki programda masaya yatırılacak.

FİNAL fark yaratacak

Bursaspor’un nabzını tutan ve büyük beğeniyle izlenen OLAY TV’nin lider programı FİNAL bu akşam yine fark yaratacak. Bu sezon deplasmanda oynadığı son 7 maçta sıfır çeken, ligde de 3 haftadır galibiyet yüzü göremeyen Bursaspor, Karabükspor deplasmanında 4-1’lik skorla şeytanın bacağını kırdı.

Puanını 36’ya yükseltip son 4 haftaya avantajlı giren Bursaspor’da neler oluyor? 30 Nisan Pazartesi akşamı Konyaspor ile oynanacak final niteliğindeki maç öncesi camia ne düşünüyor?

Yaklaşan kongre sürecinde neler yaşanıyor? Yeşil beyazlı kulüpteki tüm gelişmeler bu akşamki programda masaya yatırılacak. OLAY Medya Spor Müdürü Orhan Güney’in yönettiği programa, Olay Medya spor yorumcuları Erdal Akçay, Beytullah Süat, Erkan Sağlık ve Cevdet Altınel yorumlarıyla renk katacak. FİNAL’i kaçırmayın.

20.30 CANLI

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X