Final yapacak derken dünyada ilk üç sıraya girdi!

Perşembe akşamları yayınlanan Çarpışma dizisi final mi yapıyor? Bu iddia sosyal medyada dünün en çok konuşulan konularından biri oldu.

Final yapacak derken dünyada ilk üç sıraya girdi!

Bir Zamanlar Çukurova ve Avlu gibi dizilerin gölgesinde kalan yılın en iddialı yapımı Çarpışma final mi yapacak?

Bu iddia kulislerde konuşulmaya devam ederken Show TV Genel Müdürü Suavi Doğan; bu konu hakkında kişisel twitter hesabından açıklamalarda bulundu. 

asliksiz-27.jpg

Show TV Genel Müdürü Suavi Doğan; “Çarpışma final yapmıyor. 13. bölümde final kararı almışız gibi piyasaya sunulan haberler yalan. Maksatlı çıkartlan bu haberlere inanmayınız. Kaynağı belli olmayan haberleri dikkate almayınız. Çarpışma her Perşembe tam gaz devam.”

Final haberleriyle çalkalanan Çarpışma bir yandan da büyük bir başarıya imza attı.

WIT’in dünya çapında iki ayda bir yaptığı, sosyal medyada dizi ve yapımların durumuna yönelik hazırladığı rapora göre; ‘Çarpışma’, Şubat ayında özellikle Instagram’da iki hafta içinde büyük bir çıkış yaptı ve yaklaşık 200 bin yeni takipçi kazandı.

‘Çarpışma’nın Şubat ayında Instagram’da şu ana kadarki toplam takipçi sayısı ise 406 bin’den ve Twitter’daki takipçi sayısı da 36 bin 100’den fazla. Dizinin haftalık post gösterim sayısı ise 4,250 milyon seviyelerinde. Listede ‘Çarpışma’nın dışında ilk üçte; NBC kanalında yayınlanan ‘The Titan Games’ ve BBC One’da yayınlanan ‘The Greatest Dancer’ programları yer aldı.

Yapımcılığını Kerem Çatay – Pelin Diştaş’ın, yönetmenliğini Uluç Bayraktar’ın yaptığı, senaryosunu Ali Aydın’ın kaleme aldığı ‘Çarpışma’nın başrollerinde; Kıvanç Tatlıtuğ, Elçin Sangu, Onur Saylak, Melisa Aslı Pamuk, Alperen Duymaz gibi birbirinden önemli isimler yer alıyor. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X