Final yapacak derken TV8’e transfer olmuştu! Flaş değişiklik

Star TV ekranında final yaptıktan sonra yeni kanalı tv8’e geçen Adını Sen Koy dizisi geçtiğimiz haftadan itibaren yayınına devam etmişti.

Final yapacak derken TV8’e transfer olmuştu! Flaş değişiklik

 Reytingleri ile pek de umut vermese bile tv8 için iyi bir günlük dizi olan Adını Sen Koy’da bir değişiklik yaşandı.

Geçtiğimiz hafta 18.30’da ekrana getirilen Adını Sen Koy, bu hafta saat değiştirdi. Dizinin 396. bölümünden itibaren yayın saati 12.30 olarak belirlendi.

Adını Sen Koy 396. bölümününün yayınlanan fragmanında yayın saati olarak 12.30 yer almakta…
 

Eski izleyicisini kaybeden günlük dizi, tv8 ekranında Star TV’dekinden daha düşük bir reytingle yayın hayatını sürdürüyor. Adını Sen Koy’un en önemli şansı tv8’in dizi izleyicilerini kazanmak için günlük bir diziye duyduğu ihtiyacı karşılayacak olması. Yani reytingleri düşük seyretse de Acun Ilıcalı, dizinin arkasında duracaktır.

Dizinin oyuncularının ise final ile bozulan moralleri, tv8’e geçiş ile yerine geldi. Şimdi diziyi uzun ömürlü yapmak için ellerinden geleni ortaya döküyorlar.

Başrol oyuncuları Deniz Durmaz ve Cenk Torun, aralarında güzel bir uyum yakaladıklarını belirtti.Dizide ‘Azize’ karakterini canlandıran Deniz Durmaz, yeni sezon için çok heyecanlı olduğunu dile getirerek, “Yeni kanalımızda çok mutluyuz ve umutluyuz. Bizi yalnız bırakmayan seyircilere teşekkür ederiz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X