Final yuvaya döndü: 71-63

Bursa ekibi, ligdeki son maçında evinde Edirne Belediyespor’u mağlup etti ve 1 sezon aranın ardından tekrar Türkiye Basketbol Ligi’ne yükseldi.

Final yuvaya döndü: 71-63

RECAİ UYSAL

Türkiye Basketbol 2. Ligi final grubu maçları dün tamamlanırken, Finalspor, son mücadelesinde kendisi gibi Türkiye Basketbol Ligi şansıo bulunan Edirne Belediyespor’u 71-63 mağlup ederek 1 sezonluk aranın ardından yeniden lige döndü. Geçtiğimiz sezon şanssız bir yıl geçiren Bursa ekibi, yeniden yuvasına döndü. Ligdeki son maçında evinde bir alt basamağında bulunan ve kendisi gibi Türkiye Basketbol Ligi şanrsı bulunan Edirne Belediyespor’la karşılaşan kırmızı beyazlılar, rakibi karşısında ilk çeyreği 19-17 önde tamamladı. 

ÜSTÜN OYNADI

Nefes kesen mücadelenin ikinci yarısına 39-37 önde giren Finalspor, üçüncü çeyreğe de istekli başladı. Bu periyotta da üstünlüğü kaptırmayan Bursa ekibi, Karşılaşmanın son 5 dakikasına 63-58 üstün girdi. Bitime 2 dakika kala skorun dengelenmesine (63-63) engel olamayan kırmızı beyazlılar, çabuk toparlandı. Yeniden üstünlüğü yakalayan Finalspor, karşılaşmadan 71-63 galip ayrılarak 1 sezon aranın ardından Türkiye Basketbol Ligi’ne yükseldi.  

Türkiye Basketbol 2. Ligi

Gemlik Bask-Fethiye B.:    ??-??

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X