Finale İnegöl damgası

Okullararası Gençler Voleybol 1. Küme (A) İl Birinciliği erkekler yarıfinal maçalrı dün oynanırken, İnegöl Nuh Mehmet Küçükçalık Anadolu Lisesi ile İnegöl Spor Lisesi final biletini kaptı.

Finale İnegöl damgası

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün düzenlediği Okullararası Gençler Voleybol 1. Küme (A) İl Birinciliği’nde erkeklerde finale yükselen ekipler de belli oldu. Dün oynanan karşılaşmaların ardından finale 2 İnegöl okulu çıkmayı başardı. Çekirge Spor Salonu’nda oynanan günün ilk yarıfinal müsabakasında İnegöl Spor Lisesi, TSO Gürsu MTAL karşısında zorlanmadan galibiyete ulaştı. İnegöl ekibi, rakibini 3-0 mağlup ederek ilk finalist oldu. Günün diğer yarıfinal mücadelesinde ise İnegöl Nuh Mehmet Küçükçalık Anadolu Lisesi ile BTSO Celal Sönmez Spor Lisesi karşı karşıya geldi.

SET VERMEDİLER

Rakibini set vermeden geçen İnegöl Nuh Mehmet Küçükçalık Anadolu Lisesi de final biletini kaptı. İl Birinciliği’nde şampiyonu belirleyecek final müsabakaları 20 Aralık’ta Çekirge Spor Salonu’nda oynanacak. Organizasyonda kızlar finalinde Özel Nova AL ile BTSO Celal Sönmez Spor Lisesi, erkeklerde de İnegöl Nuh Mehmet Küçükçalık Anadolu Lisesi ile İnegöl Spor Lisesi karşı karşıya gelecek.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X