Finale koştular

Osmangazi Belediyespor küçük ve yıldız erkeklerde, Gemlik Belediyespor da küçük kızlarda bileti kaptı… Bursa ekipleri, Kocaeli’nde gerçekleştirilen Türkiye Bölgesel Kros Ligi’nin ikinci kademe yarışları sonunda kürsüye çıkarak 3 Aralık’ta Kuşadası’nda y

Finale koştular

Türkiye Bölgesel Kros Ligi’nin ikinci kademe yarışları tamamlandı. Kocaeli, Denizli, Hatay, Kayseri, Tokat, Çorum, Erzincan ve Gaziantep’teki yarışmalara 1485 atlet katıldı. Türkiye Atletizm Federasyonu’nun tüm Türkiye çapında yetenek taraması niteliği de taşıyan ve 8 merkezde yapılan yarışmalar sonunda final kademesine gitmeyi garantileyen ekipler belirlendi. Bursa ekipleri, Kocaeli’nde piste çıktı. Küçük kızlarda Gemlik Belediyespor 59 puanla üçüncü, küçük erkeklerde 49 puan toplayan Osmangazi Belediyespor da ikinci olmayı başardı. 

AYDIN’A GİDECEKLER

Yıldız kızlarda ekiplerimiz kürsüye çıkamazken, ferdi olarak Büyükşehir Belediyesporlu Tuğba Akdoğan 7,21’lik derecesiyle birinci oldu. Yıldız erkeklerde ise yine Osmangazi Belediyespor 54 puanla üçüncü sırada yer aldı. Gruplarında iki kademe sonrasında toplam puanda ilk üçte yer alan Osmangazi Belediyespor ve Gemlik Belediyespor Türkiye Bölgesel Kros Ligi’nin 3 Aralık’ta Aydın’ın Kuşadası ilçesinde yapılacak olan finallerine katılma hakkını kazandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X