Fiskobirlik hedef büyüttü

Fındık Tarım Satış Kooperatifleri Birliği (FİSKOBİRLİK) Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Bayraktar, gelecek yıl üretim ve perakende anlamında yüzde 25-30 büyüyeceklerini söyledi.

Fiskobirlik hedef büyüttü

Bayraktar, FİSKOBİRLİK’in kendini toparlamaya çalışan bir kurum pozisyonunda olduğunu ifade ederek, Türkiye pazarında talepleri tamamen karşılayabilecek düzeyde olmadıklarını kaydetti. Üretim tesislerinin kapasitesini son 3-4 yılda 3 kat artırdıklarına işaret eden Bayraktar, ‘’Dağıtım anlamında her ilde olsak da perakende sektöründe ulaşamadığımız bir sürü alan var. Türkiye’de şu anda 4’te bir gibi boşluğu doldurduğumuzu, 4’te 3 gibi devasa alanın ise bize ihtiyaç duyduğunu düşünüyoruz. İmkanlarımız yettiği ölçüde buna uygun davranmaya çalışıyoruz. Muhtemelen önümüzdeki yıl üretim ve perakende anlamında yüzde 25-30 büyüyeceğiz” dedi. Bayraktar, bundan sonraki dönemde yurt dışında yapılanmaya yönelik çalışmalara önem verileceğinin altını çizdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X