Fotoğrafçılar Bursa’da hazine arıyor

Türkiye’nin her yerinden fotoğrafçıların ücretsiz olarak katılabildiği, “Bursa Fotoğraf Yarışması”nın üçüncüsünün son katılım tarihi 22 Şubat olarak belirlendi. 

Fotoğrafçılar Bursa’da hazine arıyor

“Şehrin Görsel Hazinesi” temalı yarışma bu yıl “Tek Karede Bursa” ve “Fotoğraf Öyküleri” isimlerinde iki kategoride gerçekleştiriliyor.

‘Tek Karede Bursa’ kategorisinin birincilik ödülü, Alaçatı tatili olurken, ikincilik ödülüyse Foça tatili olacak. Üçüncülük ödülünü kazanan isim de Bursa Kitabevi Otel’de 2 kişilik konaklama ödülü kazanacak. ‘Fotoğraf Öyküleri’ kategorisinin birincilik ödülü ise, Türk Hava Yolları’ndan 3 bin TL’ye kadar uçak bileti olarak belirlendi.

Yarışmanın seçici kurulundaki fotoğraf sanatçılarıysa şu isimlerden oluşuyor: Erdal Kınacı, İsmail Şeker, Özgür Çakır, Aykut Güngör, Demet Argun ve Engin Çakır.

JPEG formatında, çerçevesiz ve boşluksuz şekilde gönderilecek olan fotoğraflar, jüri tarafından, yarışma temasına uygunluk, yaratıcılık, anlatım gücü ve teknik kıstaslara göre değerlendirilecek. 24-25 Şubat tarihlerinde jüri toplantısı gerçekleştirilecek olan yarışmanın sonuçları 27 Şubat’ta açıklanacak. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X