Froma F&F 23 Nisan Haftasında Koruncuklar için özel tiyatro

Koku alanı ve tasarımında Türkiye’nin önemli firmalarından Froma F&F, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı haftasında Koruncuk Vakfı 5-8 yaş ara…

Froma F&F 23 Nisan Haftasında Koruncuklar için özel tiyatro

Koku alanı ve tasarımında Türkiye’nin önemli firmalarından Froma F&F, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı haftasında Koruncuk Vakfı 5-8 yaş arası çocuklarını ’Koku Adası’ adlı kukla tiyatrosuyla buluşturacak. Koku alanı ve tasarımında Türkiye’nin önemli firmalarından Froma F&F, Koruncuk Vakfı himayesindeki Koruncukköy Bolluca’daki Koruncuklar için 5-8 yaş arası çocuklarını ’Koku Adası’ adlı kukla tiyatrosuyla buluşturacak. Yapılan açıklamada, çocukların hayal dünyalarının çocuk yaşta daha farklı ve cesur olduğuna dikkat çeken Froma F&F, Koruncuk Vakfı ile çıktıkları bu yolculukta onların hayal dünyalarına misafir olup ufak dokunuşlarla renk katmayı amaçlıyor. Bundan sonraki süreçte böyle önemli sosyal sorumluluk projelerine ağırlık vereceğini belirten şirket, pek çok alanında yapacağı koku tasarımlarıyla da çalışmalarına devam edeceğini bildirdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X