Futbol ciddiyet ister: 4-1

Bursaspor, U19 takımıyla oynadığı maçta iki farklı görüntü sergiledi.

Futbol ciddiyet ister: 4-1

İlk yarıda vasat bir performans ortaya koyan  yeşil beyazlı takım Batuhan’dan golü yedikten sonra kendine geldi. Kubilay Kanatsızkuş (2), Aytaç (pn) ve Vergini skoru belirleyen isimlerdi.

Bursaspor lige verilen arada dün U19 takımıyla yaptığı antrenman maçını 4-1 kazandı.Teknik Direktör Samet Aybaba, ilkyarıda ligde fazla forma şansı vermediği isimleri sahaya sürdü. Kalede alt yapıdan Deniz Aydın görev alırken savunma Mustafa Çalışkan, Vergini, Furkan Emre Ünver ve Latovlevici’den oluştu. Orta alanda Furkan Soyalp, Saivet ikilisi görev alırken, kanatlarda Onur Atasayar ve Lima forma buldu. Forvette ise Kubilay Kanatsızkuş ve Umut Nayir şans aldı.

YAĞIZ EFE İZİN VERMEDİ

10.dakikada Umut Nayir, kaleci Yağız Efe ile karşı karşıya kalmasına rağmen golü atamazken,  19’da Kubilay Kanatsızkuş’un şutunu yine Yağız Efe uzaklaştırdı. Etkili olmakta zorlanan yeşil beyazlılar golü bulamayınca devre golsüz tamamlandı. İkinci yarı Ertuğrul Ersoy, Yusuf Erdoğan, Aytaç Kara, Umut Meraş ve kaleci Okan Kocuk forma buldu. 

GOLÜ YEDİ KENDİNE GELDİ

Ancak 35’er dakika üzerinden oynanan maça golle başlayan U19 takımı oldu. 39 dakikada Batuhan Kör, kanattan gelen topu iyi değerlendirdi ve gençler 1-0 öne geçti. Golden sonra toparlanan  Bursaspor 55’te beraberliği yakaladı. Aytaç’ın direkten dönen kafa vuruşunda Kubilay topu boş kaleye gönderdi ve skoru 1-1’e getirdi. 60’da bir kez daha sahneye çıkan Kubilay, 62’da penaltıdan Aytaç ve 65’te Vergini maçın skorunu belirledi: 4-1

Aybaba yerinden bile kalkmadı

Teknik Direktör Samet Aybaba, dünkü karşılaşmayı orta alandaki kulübeden takip etti. Yardımcısı Recep Çetin’le maçı izleyen tecrübeli teknik adamın oyuncularına müdahale etmemesi dikkat çekti. Aybaba’nın özellikle ilk yarıda oyuncuların ortaya koyduğu performanstan memnun olmadığı belirtildi.

Aferin size çocuklar

U19 takımı dünkü performansıyla göz doldurdu. Tunahan Akdoğan yönetimindeki yeşil beyazlı gençler özellikle ilk yarıda savunmada sağlam bir görüntü sergiledi. 

Tatil havasına girmesinler

Lige verilen aradan sonra Alanyaspor’un konuğu olacak olan Bursaspor’da Samet Aybaba’nın Antalya kampını iptal etme neden belli oldu. Tecrübeli teknik adamın oyuncularının tatil havasına girmemesi nedeniyle böyle bir karar aldığı belirtildi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X