Futbol Hukuku’nu anlattılar

Akademik Odalar Birliği Oditoryumu’nda yapılan panele antrenörler, avukatlar ve öğrenciler katılırken, Bursaspor Kulübü’nden her hangi bir temsilcinin yer almaması dikkat çekti.

Futbol Hukuku’nu anlattılar

Bursa Barosu Spor Hukuk Komsiyonu olarak Türk Hukuk enstitüsü ile birlikte ‘Futbol Hukuku’ başlıklı sempozyum gerçekleştirdi. Bursa Akademik Odalar Birliği Oditoryumu’nda yapılan panele Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden Prof. Dr. Aydın Başbuğ, Gazi Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden Dr. Alper Çağrı Yılmaz ve Doç. Dr. Oğuz Sadık Aydos, Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden Doç. Dr. Rıfat Erten, CAS Hakemi Av. Muhammed Emin Özkurt ve Bursa Barosu’ndan Av. Emincan Akbulut konuşmacı olarak katıldı.

Uzmanlar bilgilendirdi

Panele, antrenörler, avukatlar ve öğrenciler katılırken, Bursaspor Kulübü’nden her hangi bir temsilcinin yer almaması dikkat çekti. Sempozyumda profesyonel futbolcuların sosyal güvenliği, milletlerarası spor tahkim yargılamasında profesyonel futbolcu sözleşmesinin haklı nedenle feshi, spor uyuşmazlıklarının çözümünde can simidi tahkim, CAS yargılaması ve CAS kararlarının icrası, futbolda şike ve teşvik primi, profesyonel futbolcu sözleşmesinin temel unsurları ve hazırlanması gibi konular hakkında bilgi verildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X