Futbolun kalbi Antalya’da atacak

Yeni yılın ocak-mart döneminde yerli ve yabancı futbol kulüplerini ağırlayacak Antalya’da, diğer spor dallarıyla birlikte kamp yapacak takım sayısının 3 bine ulaşması bekleniyor.

Futbolun kalbi Antalya’da atacak

Türkiye’nin önde spor turizm merkezi Antalya, ocak-mart döneminde yaşanacak kamplara hazırlanıyor. Süper Lig, alt ligler ve yurt dışından gelecek futbol takımları ile diğer spor dallarındaki takımlarla beraber 3 bine yakın takım, konaklama tesislerinde kamp yapacak. İkliminin uygun olması, FIFA kriterlerine sahip sahaların bulunması, teknik imkanların çokluğu ve otellerde sunulan yüksek hizmetlerle takımların gözdesi Antalya’da yapılan kamplar, hem kış döneminin dolu geçmesi hem de Türkiye’nin tanıtımı açısından büyük fayda sağlıyor.

Tanıtımı iyi yapmalıyız

Spor Turizmi Birliği Derneği Başkanı Recep Şamil Yaşacan, 170’in üzerinde futbol sahasına sahip Antalya’da ocak ayından itibaren yerli ve yabancı futbol takımlarının kampa gireceğini söyledi. Türk takımlarının yanı sıra Rusya, Ukrayna, Romanya, Hırvatistan, Sırbistan, Slovenya, Çekya, Macaristan ve Türk cumhuriyetlerinden takımların Antalya’da kamp yapacağını belirten Yaşacan, ‘En iyi sezonumuz olan üç sene öncesini yakaladık. O zaman Antalya’da 3 bin takım kamp yapmıştı. Bu sene kamp yapacak takım sayısı şimdiden 2 binin üzerinde. Kasım ayı sonu ve aralık ayındaki rezervasyonlarla 3 bini yakalarız’ dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X