Futsalın kralı Özel Özde

Finalde İnegöl Spor Lisesi’ni 5-2 mağlup ederek Bursa şampiyonu oldular. Bursaspor altyapı oyuncularının mücadele ettiği Özel Özde Bursa Temel Lisesi adını zirveye yazdırmanın sevincini yaşadı.

Futsalın kralı Özel Özde

OĞUZ ÖZTÜRK

Liselerarası Genç Erkekler Futsal 1. Küme’de dün oynanan final maçında İnegöl Spor Lisesi’ni 5-2 mağlup eden Özel Özde Bursa Temel Lisesi şampiyon oldu. Atıcılar Çok Amaçlı Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmaya fırtına gibi başlayan Özel Özde ilk yarıyı, aynı zamanda Bursaspor’da forma giyen Enes Kayar (3), Sebahattin Muslu ve Tolga Çakıcı’nın golleriyle 5-0 önde tamamladı. İkinci yarıda İnegöl Spor Lisesi, Ömer Faruk Taş ve Ahmet Ziya Ünlü ile iki gol kaydetse de şampiyonluk ipini 5-2’lik skorla göğüsleyen taraf Özel Özde Bursa Temel Lisesi oldu.

3 TAKIM FİNALLERE GİDECEK

49 okul takımının katılımıyla 13 Kasım’da start alan ve 12 grupta oynanan Liselerarası Genç Erkekler 1. Küme Futsal’da heyecan düzenlenen ödül töreniyle sona erdi. Dünkü final maçının ardından şampiyon Özel Özde Bursa Temel Lisesi ile birlikte ikinciliği elde eden İnegöl Spor Lisesi ve üçüncü olan BTSO Celal Sönmez Spor Lisesi Bursa’yı Türkiye Şampiyonası elemelerinde temsil etme hakkı kazandı.Bu arada şampiyonada 21 gol kaydeden BTSO Celal Sönmez Spor Lisesi kaptanı Mustafa Sayım gol kralı oldu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X