Galada köşe kapmaca

Ali Sunal’la yaşadığı yasak aşk nedeniyle eşiyle ayrıldığı iddia edilen Sinem Öztürk, birlikte rol aldıkları Yusuf Yusuf filminin galasında yan yana gelmemek için büyük çaba sarf ettiler.

Galada köşe kapmaca

Başrollerini Ali Sunal, Oya Başar ve Sinem Öztürk’ün paylaştığı ‘Yusuf Yusuf’ filminin galası önceki akşam yapıldı. 

Ali Sunal’la yaşadığı yasak aşk nedeniyle eşiyle boşanma arifesine gelen Sinem Öztürk’ün rol arkadaşıyla yan yana gelmemek için büyük çaba sarefettiği gecede, ikili gazetecilerin birlikte röportaj yapma taleplerini de duymazdan geldi. 

Ali Sunal, ‘Biz ekipçe çok zor şartlar altında çalıştık, aç kaldık falan ama işimizi yaptık’ sözleriyle gazetecilerin dikkatini başka bir yöne çekmeye çalıştı.

ANNESİNİN ŞÖHRETİNİ SOLLADI

Galaya büyüyüp güzelleşen kızı Ayşe ile katılan Oya Başar ise ortaya çok komik bir film çıkardıklarını söylerken, Ali Sunal’la artık anne-oğul gibi olduklarını belirtti. 

Güzelliğiyle dikkat çeken Oya Başar’ın kızı Ayşe ise galada annesinden daha fazla ilgi gördü. Film oyuncularının tam kadro fotoğraf çekimi sırasında Oya Başar’ın Sinem Öztürk’ü kucağına almaya çalışması herkesi güldürdü. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X