Galibiyeti resmen unuttuk

Bursaspor, İstanbul takımları ile oynadığı son 22 maçı da kazanamadı. Yeşil beyazlılar, son olarak 25 Eylül 2016’da Kasımpaşa’yı 1-0 yendi. 

Galibiyeti resmen unuttuk

Bursaspor, son yıllarda İstanbul takımlarına karşı adeta yokları oynuyor. Yeşil beyazlılar, Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş, Başakşehir ve Kasımpaşa ile ligde oynadığı son 22 maçtan da üç puan çıkartamadı. Akıl almaz bir görüntüye imza atan Bursaspor, son olarak 25 Eylül 2016’da Kasımpaşa’yı mağlup etmiş ve ardından İstanbul ekiplerine karşı ne içerde ne de dışarda galibiyet sevinci yaşayamamıştı.

Kır zinciri

Yeşil beyazlılar, bu 22 karşılaşmadan da sadece 6 puan kazanıp, tam 60 puan kaybetti. Bursaspor attığı 14 gole karşılık ise kalesinde 45 gol gördü. Bursaspor bu sezonun ilk yarısında Fenerbahçe’ye 2-1, Kasımpaşaspor’a 2-0 mağlup olmuş, Beşiktaş ile 1-1, Medipol Başekşehir ile 0-0, Galatasaray ile 1-1 berabere kalmıştı. Yeşil beyazlılar, bugün Fenerbahçe’yi mağlup ederek bu kara zinciri kırmak istiyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X