Gayrimenkul Fuarı’nın en ilgi çekici standı: Kendin Yönet

Site yönetimi hiç bu kadar kolay olmamıştı: Ayda 1 TL

Gayrimenkul Fuarı’nın en ilgi çekici standı: Kendin Yönet

Bir birinden değerli projelerin boy gösterdiği TÜYAP Bursa Rising City Gayrimenkul ve İnşaat Fuarı’nda 262 katılımcı firma arasında fark yaratan dikkat çeken bir firma var. Çünkü onun farkı milyon dolarlık konut projelerinde yaşamın başlamasının ardından başlıyor.

Her gün baş döndürücü bir hızla büyüyen, gelişen Büyükşehirler de yükselen her site ya da konut projesi kendi yönetim şeklini de belirlemek zorunda. Spor salonları, kapalı açık havuzları, kafe ve restoranlar gibi ortak kullanım alanları, yeşil alanları, güvenliği, otoparkları ve hatırı sayılı nüfusu ile mikro bir şehir haline gelen konut projelerinde en büyük sorun ise yönetim. İşte bu komşuluk ilişkilerine kadar her şeyi olumsuz etkileyen sistemsizlik sorun olmaktan çıkıyor.

Bursa’dan farklı ülkelerde ve önemli markalara hizmet veren Güncel Yazılım, ” Mutlu Yaşam için Akıllı Çözümler “sloganıyla geliştirdiği, son derece ekonomik ve kullanımı basit ‘Kendin Yönet’  yazılımı ile apartman ve site yönetimi sunuyor.

Site sakinleri ve site yönetimi arasında sosyal ve mali ilişkileri düzenleyen bir çözüm ortağı olan ‘Kendin Yönet’,  ile son derece sıkıntılı, sorunlu, karmaşık ve maliyetli olan site yönetimde yeni bir dönem başlarken uygulamanın aylık maliyeti ise daire başına sadece 1 TL.  

‘Kendin Yönet’ sisteminin Nilüferde birçok büyük önemli projede başarıyla kullanılmaya başladığını kaydeden Güncel Yazılım ortakları Hasan Öztürk ve Mustafa Taşdelen  ‘Kendin Yönet’ sistemi ile aidat işlemleri, gecikme takip, fatura girişleri, çek/senet takibi, banka entegrasyonları, kiracı-ev sahibi takip, gelir / gider tanımları,  cari hesap takip, otomatik borçlandırma, pay-ölçer m-bus, kredi kartı ile tahsilat ve cari otomatik alacaklandırma yapılabildiğini söyledi.  Öztürk ve Taşdelen,  sistemin ücretsiz mobil bildirimler,  anket öneri ve şikâyet sistemi,  market siparişi ve adisyon yönetimi,  aidat takibi,  kredi kartı ile ödeme,  enerji tüketim bilgileri ve site yönetim bilgileri gibi önemli avantajlar barındırdığına da dikkat çekti.  

‘Kendin Yönet’ standını ziyaret eden Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, uygulamanın prestijli projelerle geleceğe yürüyen modern yaşamın merkezi konumunda ki Bursa’da önemli bir ihtiyacı karşılayacağına inandığını söyledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X