Gazi, Pilot’a acımadı: 4-2

İki Bursa ekibinin karşı karşıya geldiği hazırlık maçında gülen taraf Orhangazi Belediyespor oldu. Kırmızı siyahlılar, Yeşil Bursa’yı Atahan, Ercan Karaca ve Emre Mest’in (2) golleriyle geçti. Pliot takımın sayıları Mertcan ve Tugay’dan geldi. 

Gazi, Pilot’a acımadı: 4-2

Erkan Sağlık

TFF 3.Lig’de bu sezonun ilkyarısını kötü geçiren iki Bursa ekibi Yeşil Bursa ile Orhangazi Belediyespor hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Mücadeleyi Orhangazi ekibi 4-2 kazandı. Minareliçavuş Tesisleri’nde oynanan karşılaşmanın ilkyarısında son derece iyi bir futbol ortaya koyan Orhangazi Belediyespor, Atahan, Ercan Karaca ve Emre Mest’in (2) attığı gollerle 4-0 öne geçti.

İkinci açıldı ama yetmedi

İkinci yarıya Yeşil Bursa golle başladı. 50. dakikada Mertcan skoru 4-1’e taşıdı. Bu golden 5 dakika sonra bu kez Tugay attığı golle durumu 4-2’ye getirdi. Her iki takımın da tüm oyuncularına şans verdiği maçta kalan bölümlerde başka gol olmayınca maç Orhangazi Belediyespor’un 4-2 üstünlüğü ile sona erdi.

Minareliçavuş Tesisleri’nde oynanan karşılaşmayı bir dönem Bursaspor’da menajerlik yapan Süha Sidal ile birlikte Yeşil Bursa Başkanı Cem Öztürk takip etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X