Gazi’de umut bitmez

Bayrampaşaspor maçının hakemine tepki gösteren Teknik Direktör Cevdet Uzunköprü, ‘Seferberlik ilan edilip herkes ayağa kalkmalı’ dedi.

Gazi’de umut bitmez

TFF 3’üncü Lig 1. Grup’ta alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Orhangazi Belediyespor’da teknik direktör Cevdet Uzunköprü, 3-1 kaybettikleri Bayrampaşaspor maçının hakemine ateş püskürdü. Uzunköprü, ‘Maça kontrollü başladık, 0-0 giderken rakibe karşı dengeyi de kurup pozisyonlar da bulduk. Bu sırada verilmeyen net penaltımız var. Hemen arkasından açık ofsayt olan bir pozisyonda kalemizde golü gördük’ dedi.

‘HERKES EMİN OLSUN’

İkinci yarı istedikleri oyunu bir türlü sahaya yansıtmadıklarını belirten Cevdet Hoca, ‘İç sahada 6 maçımız var. Bunlardan alacağımız galibiyetlerle ligde kalacağız. Bu takım düşmeyecek. Şehrin takıma sahip çıkması gerekiyor. Bu haftadan itibaren seferberlik ilan edilip herkes ayağa kalkmalı ve takımın arkasında durmalı. Eğer birlik beraberliği sağlarsak ligde kalacağımızdan herkes emin olabilir’ ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X