Gazi’ye yeni umut

Cevdet Uzunköprü’den boşalan teknik direktörlüğe Namık Altunsoy getirildi

Gazi’ye yeni umut

Nevzat OKUMUŞ

 

8 maçlığına göreve başlayan deneyimli teknik adam, ‘Bu güne kadar ne olmuş ne bitmiş ne yaşanmış hepsini geride bırakıp beyaz bir sayfa açtık’ dedi.

TFF 3.Lig 1. Grup’ta son sırada yer alan Orhangazi Belediyespor’da Cevdet Uzunköprü’den boşalan teknik direktörlük görevine daha önce Karacabey Birlikspor’u da çalıştıran Namık Altunsoy getirildi…

Sezon sonuna kadar anlaşma sağlanan deneyimli teknik adam imza törenine yardımcıları Fatih Rüştü Dönmez, Kadir Demirel ve kaleci antrenörü Özgür Atalay’la beraber katıldı. ‘Zor bir göreve başlıyoruz’ diyen Altunsoy, şöyle devam etti: 

SABIR İSTİYORUM

‘Takımın bulunduğu konumu çok iyi biliyoruz. Fakat bildiğimiz başka bir şey daha var, o da Orhangazi’deki futbol potansiyeli. Bu güne kadar ne olmuş ne bitmiş ne yaşanmış hepsini geride bırakıp beyaz bir sayfa açtık. Taraftarımızdan sabır istiyorum.

Puan bu süreçte aslanın ağzında değil midesinde. Bu nedenle anahtar kelimemiz sabır olacak. Soğukkanlı olduğumuz zaman bu işin sonunda gülen taraf camiamız olacaktır.” 

HOCAMIZA GÜVENİYORUZ

Başkan Selahattin Çelik de, ‘Hocamıza güveniyoruz. Başarılı olacağız. Biz rakipleri yenmenin yanı sıra, hakemleri de yenmek için mücadele edeceğiz. Öyle ki her sahaya çıkışımızda rakip takımla birlikte hakemlerin kararlarıyla da mücadele ediyoruz.

Bugünden itibaren yeni bir sayfa açtık. Ligin son sekiz haftası çok daha farklı olacak” dedi.

 

Kalan son 8 maç için takımın başına getirilen Namık Altunsoy, sezon sonuna kadar geçerli bir sözleşmeye imza atarken, başarılı olduğu takdirde sözleşmesinin uzatılacağı belirtildi.

 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X