Gecenin reyting şampiyonu belli oldu!

Uzun bir aradan sonra yeni bölümleriyle ekranlara dönen Sen Anlat Karadeniz, dün akşam Çocuklar Duymasın’ı geçerek reyting sıralamasında birinci oldu.

Gecenin reyting şampiyonu belli oldu!

Her bölümüyle izleyicileri ekrana kilitleyen ATV’nin reyting rekortmeni dizisi Sen Anlat Karadeniz, dün akşam yeni bölümüyle ekrana geldi.

Dizi, aynı saatler yayınlanan Nefes Nefese ve Çocuklar Duymasın’ı geçerek birinci oldu.

BAŞARISINA KALDIĞI YERDEN DEVAM EDİYOR

Sen Anlat Karadeniz, geçtiğimiz sezonda olduğu gibi yeni sezonda da reyting sıralamasında birinci oldu. Diziyi Nefes Nefese ve Çocuklar Duymasın takip etti.
 

sen-anlat-karadeniz-yeni-sezonun-ilk-bolumuyle-11250415_8802_m.jpg

YENİ BÖLÜMLERİYLE EKRANLARA GELDİ

Yeni sezonun ilk bölümünü ekrana taşıyan Sen Anlat Karadeniz Tahir’in içinde bulunduğu zor durumdan kurtulacağını gösterirken Nefes’le birlikte aldığı kararlar diziye damga vurdu. Suçsuzluğunun kanıtlanmasının ardından cezaevinden çıkan Havuç, Çocuklar Duymasın dizisinin son bölümünde kız isteme merasimine katıldı. Annesini arayan Rüya’nın sonuca oldukça yaklaştığı Nefes Nefese dizisinde ise beklenmedik gelişmelere yaşandı.

sen-anlat-karadeniz-yeni-sezonun-ilk-bolumuyle-11250415_5918_m.jpg
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X