Geciken kış hafta sonu geliyor

Geçen hafta sonu termometrelerin 17-18 dereceyi göstermesiyle kış mevsiminde baharı yaşayan Bursa, Balıkesir, Çanakkale ve Yalova’da pazar günü hava sıcaklıkların 3 dereceye kadar düşmesi ve kar yağışı bekleniyor.

Geciken kış hafta sonu geliyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, Güney Marmara’da hava sıcaklıkları, pazartesi gününden bu yana 15 derece civarında seyretti.

Geçen hafta sonunda hava sıcaklığının 17-18 derece olduğu Bursa’da en yüksek sıcaklığın 13 Ocak Cumartesi günü 10, 14 Ocak Pazar günü ise 3 dereceye gerilemesi bekleniyor. Kentte pazar gününün karla karışık yağmurlu geçmesi öngörülüyor.

Balıkesir

Balıkesir’de ise en yüksek sıcaklığın cumartesi günü 8, pazar günü ise 3 dereceye kadar düşeceği ve kar yağacağı tahmin ediliyor.

Çanakkale

Çanakkale’de de hafta sonu havanın yağmurlu ve çok bulutlu alacağı öngörülüyor. Kentte en yüksek hava sıcaklığının cumartesi günü 8, pazar günü ise 5 dereceye inmesi bekleniyor.

Yalova

Marmara sahil kentlerinden Yalova’da en yüksek sıcaklığın pazar günü 4 dereceye düşeceği, karla karışık yağmurun etkili olacağı tahmin ediliyor.

Güney Marmara’da hava durumu, gelecek hafta başı da soğuk ve yağışlı olacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X