Gel bakalım Ertuğrul

Başkan Ali Ay, iç transfer için düğmeye bastı ve hedefte ilk olarak kaptan var

Gel bakalım Ertuğrul

2020 yılına kadar anlaşması bulunan ve 1 milyon 750 bin TL’ye oynayan genç stoperin sözleşmesi uzatılacak. Ayrıca Ertuğrul’un mukavelesindeki ‘2,5 milyon Euro’ya serbest kalır’ maddesi de değiştirilmek isteniyor. 

Oldukça yoğun geçen bir transfer dönemini geride bırakan Bursaspor’da hareketlilik bitmiyor. Yeşil beyazlılar’da birçok isim takımdan ayrılırken, takviyelerle ortaya yeni bir takım çıktı.

Başkan Ali Ay ise şimdi de iç transfer için düğmeye bastı. Kaleci Harun Tekin’in Fenerbahçe’ye transfer olmasından sonra takım kaptanlığına getirilen Ertuğrul Ersoy’un menajerinin Bursa’ya davet edildiği öğrenildi. 

RAKAM DEĞİŞMELİ

Bursaspor’la 2020 yılına kadar anlaşması bulunan genç stoper yıllık 1 milyon 750 bin TL’ye oynuyor.  Bu rakamı iyileştirmeyi düşünen yeşil beyazlı yönetim, sözleşme uzatma teklifinde de bulunacak.

Ayrıca Ertuğrul Ersoy’un sözleşmesinde bulunan ‘2,5 milyon Euro’ya serbest kalır’ maddesi de değiştirilmek isteniyor. Yönetimin bu konudaki düşüncesinin rakamı en az 5 milyon Euro’ya çıkarmak olduğu öğrenildi. 

HOCA ONAY VERDİ

Menajerlerin birkaç gün içersinde Bursa’ya geleceği ve bu konuların masaya yatırılacağı belirtidi. Bursaspor alt yapısından yetişen ve A Milli Takıma kadar yükselen 21 yaşındaki futbolcunun herhangi bir sorun çıkarması beklenmiyor. Ayrıca Başkan Ali Ay’ın ilk olarak konuyu Teknik Direktör Samet Aybaba ile görüştüğü ve deneyimli teknik adamın da olur yanıtı verdiği belirtildi. 

Gençler biraz beklesin!

Teknik Direktör Samet Aybaba’nın bu sezon kadroya dahil ettiği genç oyuncularla ilgili de sözleşme uzatma konusunun gündemde olduğu öğrenildi. Özellikle ilk 11’de şans bulan Burak Kapacak ve Ramazan keskin’le alakalı yönetimin, Aybaba’ya görüş sorduğu, tecrübeli teknik adamın da biraz daha beklemelerini tavsiye ettiği bildirildi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X