‘Geleceğe dair hedeflerimiz var’

Siyaseti hizmet için yaptıklarını vurgulayan Başkan Aktaş, “Bizim geleceğe dair hedeflerimiz var. Çocuklarımıza ve torunlarımıza daha yaşanabilir bir Bursa ve Türkiye bırakmak istiyoruz” dedi.

‘Geleceğe dair hedeflerimiz var’

AK Parti İl Başkanlığı tarafından düzenlenen ‘Mahalle Başkanları İstişare Toplantısı’, Atatürk Kongre Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Toplantıya Osmangazi, Yıldırım, Nilüfer, Gürsu ve Kestel ilçelerinden mahalle başkanları katıldı.

Toplantıda konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, kuruldukları günden beri samimiyetle, gayretle, arı gibi çalışan bir teşkilat olduklarının altını çizerek, “Yerel seçimlere 48 gün kala aynı samimiyet ve gayretle yürüyoruz. Biz siyaseti eğlence olsun, egolarımızı tatmin edelim diye yapmıyoruz. Bizim hayallerimiz, geleceğe dair hedeflerimiz var. Çocuklarımıza ve torunlarımıza daha yaşanabilir Bursa ve Türkiye bırakmak istiyoruz” diye konuştu.  

“CUMHUR İTTİFAKI GÖNÜL İTTİFAKI”… 

Bursa’da, MHP’ye gönül verenlerin de desteklendiğini hatırlatan Başkan Aktaş, “Cumhur ittifakı, bir gönül ittifakıdır. Bu ittifak sadece bugün Recep Tayyip Erdoğan olmasın, AK Parti olmasın diye bir araya gelen; sağdan, soldan, ortadan ve hatta teröre bulaşanlar dahil bir araya gelerek oluşturulan bir ittifak değildir. CHP, İYİ Parti’ye ve diğer partilere oy verenler de muhakkak, kurulan bu kirli ittifakı tahlil ediyorlar.

Biz MHP ile bu memleketin menfaatleri ve ülkenin bekası söz konusu olduğunda, konu terörse, konu bayraksa, vatansa ve milletse her zaman bir araya geldik. Alinur Aktaş onların da adayıdır, Mustafa Dündar, Mustafa Işık, Önder Tanır, Oktay Yılmaz, Necati Şahin onların da adayıdır” diyerek Yenişehir’de MHP’li Davut Aydın’ı destekleyeceklerini ifade etti. 

“STADYUMU MAKETLERLE ANLATACAĞIZ”…

Kendisinin stadyumla ve kentsel dönüşümle itham edildiğini kaydeden Aktaş, “Bu milletin menfaatine olmayan hiçbir şey yapmadık. Hatalarımızı kabul edecek kadar erdemliyiz. Stadyumla ilgili projemiz tamamlandıktan sonra, kentin farklı caddelerinde stantlar açıp maketlerle anlatacağız. Orada trafikle ilgili aksaklıkları biz gidereceğiz. Eskiden maçta görmediğimiz adam, şimdi Bursasporlu” ifadelerini kullandı.  

“20 YILDIR SADECE ALGI YAPIYOR”…

Güçlü bir yapıyla hizmet ettiklerini kaydeden Başkan Aktaş, “Birileri meydanı boş buldu, kendilerince bir şey söyleyeme çalışıyor. Asla bir şey söylemeye hakları yok, anlatacağı hikaye ve proje de yok. Çünkü 20 yıldır sadece algı yapıyor. Nilüfer’deki ana arterlerde 72 caddede Büyükşehir çalışıyor. Fatih Sultan Mehmet Bulvarı’ndan Özlüce’ye kadar Nilüfer’de her yerde Büyükşehir Belediyesi’nin imzası var. Bursa’ya bundan sonra da güzel hizmetleri kazandırmaya devam edeceğiz” diye konuştu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X