Geleceğin havacıları sertifikalarını aldı

Orhangazi Türk Hava Kurumu Şubesi, her yaz açtığı model uçak kursuna katılan 13 kursiyere törenle sertifikalarını verdi.

Geleceğin havacıları sertifikalarını aldı

NEVZAT OKUMUŞ

Bir ay süren kurs sırasında öğretmen Hüseyin Demirsoy’un denetiminde yapılan uçakların İznik Gölü kıyısında uçurulduğunu belirten THK Orhangazi Şubesi Başkanı Muharrem Kolay, yapılan model uçakların yarıştığı etkinlikte dereceye girenlerle ilgili bilgi verdi.

Kolay, “Havacılığa ilgisi olan gençlerimize her yıl model uçak yapmayı öğretiyor, havacılığı aşılıyor, geleceğin pilotlarını keşfederek, onlara özgüven kazandırıyor ve öğrenci olanların da güzel bir tatil geçirmesini sağlıyoruz” ddeğerlendirmesinde bulundu.

Orhangazi Kaymakamı Dr. Yalçın Yılmaz da, “İstikbal göklerdedir parolası ile başlayan Türk havacılığı kendini geliştirerek, bugün Atatürk’ün hedeflediği saygın noktaya geldi. Kursu düzenleyen kurum temsilcilerini kutluyorum” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X