‘Gelecekten kaygılıyız’

Burada Bugün adlı oyunlarıyla Bursalıları selamlayan genç kuşağın iki ünlü ismi Büşra Develi ve Sercan Badur, hızlı gelen şöhreti kaybetme endişesi yaşıyorlar.

‘Gelecekten kaygılıyız’

Fırat Toraman

Birlikte rol aldıkları ‘Burada Bugün’ adlı oyunlarını önceki akşam Sanat Mahal’de sahneleyen Büşra Develi ve Sercan Badur, samimi açıklamalarda bulundu. Rol aldıkları dizilerle kısa sürede şöhret kazanan ikili, gelecek kaygısı yaşadıklarını belirtti. Develi, ‘Belki çok şanslıyız ama ben güvenemiyorum…’ derken, Badur ise ‘Gelecek kaygım çok fazla. Yeni bir projeyi kabul ederken acaba başarılı olurmuşz diye karnıma ağrılar giriyor’ dedi.

DEVİR KOPARMA DEVRİ

Sanata yeni adım atan herkesin kısa yoldan şöhret olmayı istediğin belirten Büşra Develi, adaletsiz bir sistem içinde olduklarını söyledi. Develi, ‘Eskiden asıl mesleği olmadığı halde oyunculuk yapanlara yada albüm çıkarıp şarkıcı olanları çok eleştirirdim. Ama şimdi düşünüyorum da bu fırsat kimin ayğına gelse değerlendirmek ister. Çünkü artık devir koparma devri. Herkes kopardığına bakıyor. Bu duruma saygı duymuyorum. Ama artık eleştirmiyorum da…’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X