Gelin geldi, 9 ayda aile darmadağın oldu!

Annelerini kaybettikten sonra birbirlerinin en iyi dostu ve sırdaşı haline gelen iki kardeş Prens William ve Harry, aralarının bozulmasının ardından yollarını resmi olarak da ayırma kararı aldı.

Gelin geldi, 9 ayda aile darmadağın oldu!

Bundan 9 ay önce Prens Harry ile evlenen Meghan Markle’ın aileye katılmasından sonra aralarında gerilim yaşandığı haberleri sarayın duvarlarını bile aşan Prens Harry ve Prens William, birkaç hafta içinde sadece evlerini değil iş yaşamlarını da ayırmaya hazırlanıyor.
 

İngiliz basınında yer alan haberlere göre iki kardeş artık resmi görevlerde de birlikte olmayacak.
 

İddialara göre Prens Harry ve Meghan Markle bebeklerinin dünyaya gelmesini bile beklemeden evlerini ayırmakta kararlı.
 

Ama söz konusu olan sadece evleri değil iddialara göre. İki kardeş sosyal medya hesaplarını da ayıracak. İki kardeş ve eşlerinin katıldıkları etkinlikleri duyurup paylaşan Kensington Royal adlı hesap son dönemde Kate Middleton ve Meghan Markle’ın hayranlarının “kelime savaşlarına” tutuştuğu bir alana dönüşmüştü.
 

Prens Harry ve Prens William’ın arasının epeydir gergin olduğu biliniyor. Sadece onlar değil, eşleri de birbirleriyle geçinemiyor.
 

Hatta Prens William’ın Meghan Markle’dan hoşlanmayan eşine destek vermek için onun tarafını tuttuğu söylentileri bir süre önce yayılmıştı.
 

Ancak daha sonra ortaya çıkanlara göre asıl sorun Prens William’ın Meghan Markle’ı istememesinden kaynaklanıyor. Hatta evlilikten önce William’ın kardeşini bu konuda uyardığı Markle’ı kraliyet ailesine yakıştıramadığı ve bunu da Harry’ye söylediği iddiaları da bir süredir konuşuluyor.
 

İki kardeş ve eşleri son olarak Noel kutlamaları sırasında bir araya gelmişti.
 

O gün Middleton ve Markle arasıda dostluk rüzgarları esiyor gibi görünse de Prens William’ın Markle’a soğuk davranışları kuşkuya yer bırakmayacak şekilde gözler önüne serilmişti.
 

Bu arada özellikle iki Düşes arasındaki gerilim hayranlarını da ikiye böldü. Bazılarına göre Markle’ın aileye katılmasında “muhteşem üçlü” dağıldı. Bir zamanlar çok iyi dost olan Prens Harry ile Kate Middleton’ın arası açıldı. Geçmişte katıldıkları etkinliklerde birbirleriyle gülerek uzun sohbetlere girişen ikili artık göz göze bile gelmiyor.
 

Ancak Markle’ın hayranlarına göre de sorunun kaynağı Middleton. Aralarına yeni katılan Markle’ı bir türlü benimseyemedi ve bu konuda kocasını da etkiledi. Bu grup, Prens Harry’nin eskiden ağabeyi ve onun eşinin yanında yalnız başına “üçüncü tekerlek” olarak göründüğünü ama şimdi kendi ailesine sahip olduğunu ve bundan da mutluluk duyduklarını belirtiyor.
 

Bu grup, Prens Harry’nin eskiden ağabeyi ve onun eşinin yanında yalnız başına “üçüncü tekerlek” olarak göründüğünü ama şimdi kendi ailesine sahip olduğunu ve bundan da mutluluk duyduklarını belirtiyor.
 

İki kardeş hem özel hem de iş hayatlarını ayırmakta kararlı olsa da ortak vakıfları olan Heads Together için zorunlu olarak birlikte çalışmaya devam edecek.
 

Bu arada artık dünyanın dört bir yanında yaşayan insanlar tarafından da bilinen, iki genç aile arasındaki gerilim giderilmesi için Kraliçe ile Prens Charles’ın da devreye girdiği konuşuluyor.

İddialara göre Noel öncesi Prens Charles’ın iki geliniyle konuştuğu ve en azından halkın karşısında gerilimli tavırlar sergilememeleri konusunda uyardığı basına yansımıştı.
 

Geçtiğimiz ay Kate Middleton, kendi kullandığı arabayla Kraliçe’nin yaşadığı Buckhingham Sarayı’na girerken görüldü. Bu da basına “Kraliçe, Middleton ile yaşanan gerilim konusunda konuşmak için onu yanına çağırdı” yorumları yapılmıştı. 
 


 


 

 

 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X