Gemlik Belediyesi’ne T.C ibaresi eklendi

Gemlik Belediyesi tabelasına Türkiye Cumhuriyeti kısaltması olan T.C ibaresi eklendi. 

Gemlik Belediyesi’ne T.C ibaresi eklendi

Belediye girişinde bulunan tabela yenisi ile değiştirildi. Metal profil üzerinde ışıklı harflerle yazılan yeni tabelada T.C ibaresi de yer aldı. . Belediye çevresindeki Gemliklilerin de ilgi gösterdiği tabelanın değişimi sırasında vatandaşlar fotoğraf çekildi, ekipleri tebrik etti. 

Tabelanın yerleştirilmesi tamamlandıktan sonra konuşan Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, Gemlik Belediyesi tabelasında T.C ibaresinin bulunmasının uzun süredir Gemliklilerce talep edildiğini belirterek, “İnsanlarımızın bu çalışmadan mutluluk duyduğunu düşünüyorum.

Bütün yurttaşlarımızın Türkiye Cumhuriyeti kavramı ile barışık olduğuna eminim. Bu tip konular üzerinden vatandaşlarımız arasında görüş ayrılığına sebep olmak hiç hoş bir durum değil.

Hepimiz aynı ülkede çalışıyor, ekmeğimizi kazanıyor, ailemizi kuruyor ve yaşıyoruz. Ülkemize, birlik, beraberlik ve kardeşliğimize, ülkemize olan minnetimize saygı göstermek istedik. Belediyemize ve ilçemize hayırlı olsun” şeklinde konuştu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X