Gemlik Emniyeti taşınıyor

Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğü, eski hastane binasında hizmet verecek. Emniyet Müdürü Ak, İl Sağlık Müdürü Akan ve Çevre Şehircilik İl Müdürü Aytaç arasında protokol imzalandı.

Gemlik Emniyeti taşınıyor

Gemlik Emniyet Müdürlüğü, ilçedeki eski devlet hastanesi binasına taşınıyor. Emniyet Müdürü Osman Ak, İl Sağlık Müdürü Özcan Akan ve Çevre Şehircilik İl Müdürü Mehmet Ersan Aytaç arasında konuya ilişkin protokol imzalandı.
Ak, burada yaptığı konuşmada, “Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğü binamız, bundan birkaç yıl önce deprem dayanıklılık testleri sebebiyle yıkılmıştı. Uzun süredir ilçe binamız özel mülk binasında hizmet vermekteydi.

Devlet hastanemiz yeni ve güzel binaya kavuştu. İl Sağlık Müdürlüğümüz, Sağlık Bakanlığımızın da desteğiyle eski devlet hastanesinin İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Polis Merkezi Amirliği olarak kullanılmak üzere emniyete verilmesi konusunda teveccüh buyurdular. Bu konuda Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığımızın desteğiyle valiliğimizin önderliğinde protokol imzalayacağız. Devir teslimden sonra bu işi kökten çözeceğiz” dedi.

İHTİYACI VARDI…

İl Sağlık Müdürü Özcan Akan da, törendeki konuşmasında, “Gemlik’e yeni bir hastane binası inşa ettik. Oraya taşınınca kullandığımız eski bina boşta kaldı. İlçe Emniyet Müdürlüğümüzün binaya ihtiyacı vardı” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X