Gemlik’e yeni sağlık merkezi

Gemlik Belediyesi tarafından yaptırılan Cumhuriyet Mahallesi İbn-i Sina Aile Sağlığı Merkezi ve Kültür Evi törenle hizmete açıldı.

Gemlik’e yeni sağlık merkezi

CEMAL KIRGIZ

Törene AK Parti Bursa Milletvekilleri İsmail Aydın ve Zekeriya Birkan’ın yanı sıra Gemlik Kaymakamı Gürbüz Karakuş, Belediye Başkanı Refik Yılmaz, İlçe Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Meriç Arzu Utku da katıldı. 

Törende konuşan Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, 2018 yılı içinde 20 tesisin ya açılışını yaptıklarını ya da temelini attıklarını ifade etti.

Yılmaz, Cumhuriyet Mahallesi’ni okul, sağlık ocağı, spor tesisi ile kendi kendine yetecek hale getirdiklerini kaydetti. Belediye Başkanı Refik Yılmaz, “Cumhuriyet Mahallesi’nin ufku açıktır. Yatırım ve hizmetlerle daha da büyüyecek ve cazibe merkezi olmayı sürdürecektir” dedi. 

Yılmaz, Aile Sağlık Merkezi’nin ilk iki katında sağlık hizmetleri verileceğini üçüncü katının ise özellikle bayanlara yönelik kültür evi olarak kullanılacağını sözlerine ekledi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X