Gemlik’in sorunları masaya yatırıldı

Gemlik’te muhtarlarla bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, ilçede yapılan, devam eden ve planlanan yatırımlar hakkında bilgilendirme yaptı.

Gemlik’in sorunları masaya yatırıldı

Toplantıda muhtarlar ağırlıklı olarak ulaşım ve altyapı konularını dile getirdi. 

Bursa’nın her köşesine eşit hizmet götürmek için çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi’nin istişare toplantıları sürüyor. 

Gemlik’te muhtarlarla buluşarak görüş ve taleplerini dinleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, ilçede yapılan, devam eden ve planlanan yatırımlar hakkında bilgilendirme yaptı. 

İlçe belediye başkanları ve ekipleriyle toplantılar yaparak sıkıntıları tespit ettiklerini belirten Başkan Aktaş, tüm ilçelerde muhtarları birebir dinleyerek yerinde tespit yaptıklarını ifade etti.

Belediyecilikte takım oyununun çok önemli olduğunu dile getiren Başkan Aktaş, ‘Enerjimiz, heyecanımız ve ekibimiz var. Elbirliğiyle Bursa’ya hizmet etmek istiyoruz. Hiçbir zaman takıntımız olmadı.

Hiçbir zaman çalışmaktan kaçmadık. Bursa’nın belirli sıkıntıları var. Bunların farkındayız. Yapılmış, yarım kalmış ve revize edilmesi gereken konular var. Belediyelerin bütçenin yetersiz olmasını mazeret gösterme lüksü yok.

Bu yüzden yeni kaynaklar üretmemiz gerekiyor. Yeni hizmetleri hayata geçireceğiz. Büyükşehir Belediyesi’nden beklentilerin yüksek olduğunu biliyoruz’ dedi. 

‘DEMOKRASİNİN UÇ BEYLERİDİR’ 

Vatandaşın sorusunu yanıtsız bırakmamaya özen gösterdiklerini söyleyen Başkan Aktaş, olumlu ve olumsuz net bir cevap vermeye dikkat ettiklerini, acil konuları ve yarım kalan işleri tamamlamaya öncelik verdiklerini dile getirdi.

Gemlik’te muhtarlarla buluşup tüm mahalleleri irdelediklerini belirten Aktaş, ‘Çalışmalarda değiştirdiklerimiz ve eklediklerimiz oldu.

Verimli bir toplantı geçirdik. Yol haritamızı belirledik. Muhtarlar demokrasinin uç beyleridir. Olayları sıcağı sıcağına yaşıyorlar. Bizlere meselelerin ilk ağızdan aktarılmasını önemsiyoruz’ diye konuştu. 

YILMAZ TEŞEKKÜR ETTİ

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz ise, toplantıyı düzenleyen Başkan Aktaş’a teşekkür etti.

Kısa vadede olması gerekenleri yaparak vatandaşın hizmetine sunmak, orta vadede yapılacakları da yatırım planına alarak hayatı kolaylaştırmak istediklerini anlatan Yılmaz, vatandaşın özellikle ulaşım konusunda talepleri olduğunu, bu konunun da Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle halledileceğini söyledi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X