Gemlik’te alışveriş fuarı

BURSA’nın Gemlik ilçesinde Gemlik Esnaf ve Sanatkârlar Odası, Gemlik Belediyesi ve Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası’nın desteği ile alışveriş fuarı, ”Enflasyonla Topyekûn Mücadele” sloganıyla açıldı.

Gemlik’te alışveriş fuarı

Gemlik Belediyesi, Gemlik Esnaf ve Sanatkârlar Odası, Gemlik TSO, Gemlik Ticaret Borsası ve Gemlik Kent Konseyi işbirliğiyle, Enflasyonla Topyekûn Mücadele Programı kapsamında 28-29-30 Kasım tarihleri arasında Gemlik Kapalı Pazar Yeri’nde gerçekleşecek olan ‘Gemlik Alışveriş Fuarı’ kapılarını ziyaretçilerine açtı. 

Fuarın açılışı Gemlik Kaymakamı Gürbüz Karakuş, Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Bursa Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (BESOB) Başkanı Arif Tak, AK Parti İlçe Başkanı Yaşar İslam, Gemlik Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı İsmail Beki, Gemlik Ticaret Borsası Başkanı Özden Çakır’ın yanı sıra belediye meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri ile vatandaşların yoğun katılımıyla gerçekleşti. Bursa Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Arif Tak da, Enflasyonla Topyekûn Mücadele’ye tam destek verdiklerini belirterek, ülke olarak birlik ve beraberlik içinde sıkıntılı günlerin aşılacağını söyledi.

‘KİMSE DİZ ÇÖKTÜREMEZ’…

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz da, enflasyonla topyekûn mücadelede Gemlik’in halkının devletinin yanında olduğunu söyledi. Yılmaz, “Türkiye büyük ve güçlü bir ülke ve mutlaka bu sıkıntılı günleri de atlatacaktır. Bizler her zaman olduğu gibi birlik ve beraberlik içerisinde olduğumuz sürece hiçbir güç ülkemize diz çöktüremez” dedi. Bu yıl ilki düzenlenen Alışveriş Fuarı’nın Gemlik halkına hayırlı olmasını dileyen Başkan Yılmaz, emeği geçenlere teşekkür etti. 

Konuşmaların ardından protokol üyeleri tarafından fuarın açılış kurdelesi kesilerek birlikte stantlar gezildi. Fuarda oyuncaktan, zücaciyeye, giyim ürünlerinden mutfak gereçlerine kadar birçok ürün, indirimli fiyatlarla vatandaşların beğenisine sunuldu. Çok sayıda vatandaşın stantlara gelerek alışveriş yapması satıcıların yüzünü güldürdü.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X