Gemlik’te sonbahar temizliği

Gemlik Belediyesi Park ve Bahçeler ile Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, kış aylarının yaklaşmasıyla ilçe genelinde geniş çaplı temizlik çalışması başlattı.

Gemlik’te sonbahar temizliği

İlçe giriş ve çıkışları, cadde, sokak, camii ve okullar, ekipler tarafından temizlenerek kış aylarına hazırlanıyor. Refüjlerde de temizlik ve düzenleme çalışmaları yapan belediye ekipleri, mıntıka temizliği yapılan bölgeleri daha sonra motorlu tırpanlar ile yabancı otlardan arındırıyor. Boş arsa ve araziler, iş makinalarıyla düzlenerek görüntü kirliliğinin önüne geçiliyor.

İlçe genelindeki kapsamlı ve detaylı sonbahar temizliği çalışmalarının tüm mahalle ve sokaklarda devam edeceğini ifade eden Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, “İlçenin sağlık ve estetiğini doğrudan ilgilendiren temizlik konusunda gereken hassasiyeti gösteriyoruz. Daha temiz bir Gemlik için çalışmalarımız aralıksız devam edecek” diye konuştu

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X