Genç Milliler’de 6 Bursasporlu

Yıllardır altyapısıyla övünen Bursaspor’da U15, U16 ve U17 Milli Takımları’nın yapacağı maçlar için yeşil beyazlı ekipten 6 oyuncu kadroya çağrıldı.

Genç Milliler’de 6 Bursasporlu

U17 Milli takımı’nın Avrupa Şampiyonası Elemeleri, U16 Milli Takımı’nın Karadağ ile yapacağı hazırlık maçları ve U15 Milli Takımı’nın UEFA Gelişim Turnuvası’nda mücadele edecek takımların aday kadroları açıklandı. 3 Milli Takım kadrosuna Bursaspor’dan 6 isim davet edildi. Teknik Direktörlüğünü Mehmet Yıldırım’ın yaptığı U17 Milli Takımımızın 24-30 Ekim tarihleri arasında Lüksemburg’da katılacağı UEFA U17 Avrupa Şampiyonası Eleme Turu müsabakaları aday kadrosu yeşil beyazlı ekipten kaleci Ahmet Çağrı Güney, savunma oyuncuları Kadir Arslan, Ömer Turan Görgüç, orta saha oyuncusu Tuğbey Akgün  davet edildi. 

U15 ve U16’DA BİRER İSİM

Mehmet Hacıoğlu’nun teknik direktörlüğünü yaptığı ve 22 ve 24 Ekim’de Karadağ ile hazırlık maçları yapacak U16 Milli Takımımızın aday kadrosunda ise Bursaspor’un savunma oyuncusu Kadir Yiğit çağrıldı. 22-27 Ekim tarihleri arasında Hırvatistan’da UEFA Gelişim Turnuvası’na katılacak ve Övünç Soykan Başar’ın çalıştırdığı U15 Milli Takımımızın aday kadrosunda ise yeşil beyazlı ekipten forvet oyuncusu Mehmet Bilgin davet edildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X