Genç raketler kürsüye çıktı

Okullararası Gençler Tenis İl Birinciliği’nde dereceye giren ekipler belli oldu. Erkeklerde 9, kızlarda 7 okulun katıldığı organizasyonda kızlarda Özel ÇEK 3 Mart Halil Güleç Fen Lisesi birinci olurken, erkeklerde Özel Çağdaş Öncü Anadolu Lisesi birincili

Genç raketler kürsüye çıktı

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okullararası Tenis Genç Erkekler ve Kızlar müsabakaları başarıyla tamamlandı. Ertuğrul Sağlam Spor Tesislerinde düzenlenen müsabakalara genç erkeklerde 9 okul takımı ve 54 sporcu, genç kızlarda ise 7 okul takımı ve 42 sporcu olmak üzere toplam 16 okul 96 sporcu katıldı. Büyük heyecanın yaşandığı İl Birinciliği’nde kızlarda Özel ÇEK 3 Mart Halil Güleç Fen Lisesi birinci olurken, erkeklerde Özel Çağdaş Öncü Anadolu Lisesi şampiyon oldu.

ÖDÜL VERİLDİ

Genç kızlarda Özel ÇEK 3 Mart Halil Güleç Fen Lisesi’nin ardından Özel Çağdaş Öncü Anadolu Lisesi ikinci, Bursa Anadolu Lisesi üçüncü ve Özel Şahinkaya Anadolu ve Fen Lisesi dördüncü oldu. Özel Çağdaş Öncü Anadolu Lisesi şampiyon olduğu erkeklerde ise Özel ÇEK 3 Mart Halil Güleç Fen Lisesi ikinci, Özel Final Anadolu Lisesi üçüncülük kürsüsüne çıkarken, Özel Bahçeşehir Anadolu Lisesi dördüncü sırada yer aldı. Çekişmeli geçen müsabakalar sonunda dereceye giren ekipleren kupalarını Okul Sporları Şube Müdürü Mehmet Demirci, okul müdürleri ve öğretmenleri takdim etti. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X