Gençler şehre ‘renk’ kattı

Büyükşehir Belediyesi’nin organizasyonuyla bir araya gelen profesyonel graffiti sanatçıları, lise ve üniversite öğrencileri, Merinos Parkı’nın iç duvarlarını boyadı.

Gençler şehre ‘renk’ kattı

Gençlik ve Spor Hizmetleri ile Kent Estetiği şube müdürlüklerinin ortak çalışmasıyla gerçekleşen ‘Gençler Şehre Renk Katıyor’ isimli organizasyona, Büyükşehir Belediye Başkanvekili Murat Demir de katıldı. Demir, eline fırçayı alarak, uygulamalı olarak öğrencilere eşlik etti. Onlarca genç, etkinlik çerçevesinde Merinos Parkı’nın duvarlarını yazı ve çizimlerle şekillendirdi. Tüm masrafların Büyükşehir Belediyesi tarafından karşılandığı ve 3 gün süren organizasyon, çektirilen toplu hatıra fotoğrafının ardından son buldu. Yapılan açıklamada, Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde bir graffiti grubunun kurulacağı ve benzer etkinliklerin periyodik olarak gerçekleştirileceği belirtildi.

Graffiti nedir?

Graffiti, kamusal bir alanda yer alan duvar ya da yüzeylere çizilmiş, kazınmış veya püskürtülmüş yazı ile çizimlere verilen ad olarak biliniyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X